How To Have Less Painful Sex According To Science

Dildos din silicon
https: //www.youtube.com/watch? v = _9dLak2gzB4
 Cum să faci sex mai puțin dureros, conform științei Oameni care are contact sexual fără folosind contraceptivele au un risc cu infecții cu transmitere sexuală (ITS) și sarcini neplanificate. Utilizarea unui prezervativ sau a unui alt contraceptiv metodă poate reduce pericolul dintre aceste rezultate. Feeling Dirty? Try Slutty Dresses and Sexy Stripper Clothing oameni cu hipertensiune arterială sau hipertensiune arterială, au siguranță probleme în termeni de activitate sexuală. Același 2016 cercetare în plus măsurat sângele stresul ca unul dintre markeri ai inimii stare de bine. Beginners Butt PlugsCercetatorii au descoperit ca fetelor care si-au exprimat satisfactia pentru viata lor în plus durere. Tu ar putea începe evitarea activității sexuale când ar trebui să să te afiliezi cu durerea .
În egală măsură, când faceți frică – există tot timpul o mulțime de alte [diferite Bondage Restraints să experimentați. Anal actul sexual este mai sigur și adesea în plus plăcut și plăcut când tu înseamnă ca un vagin, astfel încât folosind o mulțime de lubrifiu este un trebuie .

Montarea dovadă sugerează sănătos


Barring puncte cu anatomie, actul sexual poate chiar vătămare dacă fie tu sau asociat nu sunteți gata sau nu au fost] nu au fost învățate calea spre